Benefiet Klankconcert


24 sept 2023 Benefiet Klankconcert

Wil jij bijdragen aan een betere wereld?

TUNE IN LIGHT TRIBE

Kom zondag 24 september 14.00 uur baden in klank
Light Tribe Benefiet Concert – Onder begeleiding van Light Tribe

in samenwerking met Peter J. Gouw & team – Ohmpunctuur.nl

 

Light Tribe is ontstaan vanuit een wens van kinderen om hun eigen magische ontwikkel- en levenspad vorm te geven. Zo kwam een groep met wijze kinderen en volwassenen samen om onvoorwaardelijk hun tijd, ervaring en inspiratie te delen en samen op reis te gaan vanuit de wonderlijke oase die Metaal Kathedraal en het landgoed biedt.

Deze middag geeft je een idee en gevoel bij wat we het afgelopen jaar als Tribe met elkaar gemanifesteerd hebben en wat we vanuit onze missie als leergemeenschap ontwikkelen voor een toekomst met toekomst.

Wij zijn er met elkaar van overtuigd dat als de jongsten onder ons weten wie ze zijn, wij (oftewel de samenleving) weer heel kunnen worden. Met elkaar vormen we een Tribe en her-ontdekken we de weg terug naar natuurlijke heelheid en eigen- wijsheid. In onszelf, met elkaar en in de wereld om ons heen

Wil jij financieel bijdragen aan het werk dat we ontwikkelen als de leergemeenschap?

En aan het onderzoeks- en ontwikkelcentrum in samenwerking met, van en voor de jongste generatie binnen Metaal Kathedraal?

Tune in & tot de 24ste!

Als kinderen zijn, kunnen wij ( als samenleving) weer (heel) worden

Kaartjes zijn 15 euro, online te koop www.metaalkathedraal.nl

Wil jij ons met een grotere bijdrage steunen ?
Dat is super welkom!
Hiermee steun je het werk dat we ontwikkelen als de leergemeenschap vanuit ons onderzoeks- en ontwikkelcentrum in samenwerking met, van en voor de jongste generatie.

Financiële ondersteuning gevraagd voor:

 • De kinderen en begeleiders van Light Tribe
 • Benodigde faciliteiten en infrastructuur
 • Onderzoeks- en werkmateriaal voor op de werkvloer van Light Tribe
 • Het onderzoekslab voor de doorontwikkeling van de DIY spelletjes en toolkits voor ontdekkend ontwikkelen in samenwerking met makers en medemensen vol (ongekende) kennis
 • Bijdrage voor het mogelijk maken van alle expedities en onderzoeksreizen

Met jouw steun ontwikkelen we al onze ervaringen tot DIY pakketten ( curriculum) om zo kinderen over de hele wereld te inspireren. Pakketjes waarmee kinderen thuis spelenderwijs zelfstandig zichzelf ontwikkelen vanuit hun eigen beeldvorming, gefundeerd in innerlijke wijsheid en nieuwsgierigheid.

Waarom? Het is onze wens om de ontwikkeling van ons werk breed deelbaar te maken voor alle kinderen op deze wereld, zodat iedereen vaardigheden kan ontwikkelen in samenhang met hun lichaam, de aarde en kosmos en het leven omarmen om zelf in alle facetten tot bloei te komen!

 

Bijdragen kan door:

 • Eenmalig tijdens het Benefiet Concert (pinnen of contant)
 • Eenmalig via ons rekeningnummer:
  Stichting CieWordtVervolgd: NL70TRIO 01983351
 • Structureel? Heel erg welkom! Steun je ons met meer dan 15.000 euro per jaar, dan creëer je met jouw bijdrage daadwerkelijk impact voor de ko- mende generatie. Ook presenteren we graag met regelmaat op persoonlijke wijze onze weldaad aan ontwikkeld materiaal.
 • Deelgenoot worden van de leergemeenschap met jaarlijkse bijdrage. Dit geeft toegang tot de kennisbank, producten en deelgebieden en nieuws- brieven. Dit kan via de ledenwebsite. En deze is binnenkort online! www.metaalkathedraal.nl

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met:

Mark Kruisselbrink, penningmeester E-mail M.kruisselbrink@conactive.nl Tel: 06-2315 6999

Of

Abel Tattje E-mail: Aalmoezenier@ metaalkathedraal.nl / Tel: 06-5266 1751 Maureen Baas E-mail: Hemelbewaarder@ metaalkathedraal.nl / Tel: 06-2812 3973