Belevings expo ‘Wij, de Kathedraal en de Bergen’


Een geweldige belevingsexpositie met projecties, foto’s, geuren, geluiden en het persoonlijke verhaal van Vivek Sheth. Vivek neemt je vanuit het Hemelryck mee zijn bergen in. Voor deze expo geldt een door jouzelf te bepalen bijdrage in €. Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen, wil Vivek graag weten hoeveel bezoekers hij kan verwachten. Meld je daarom aan via het online formulier. De beleving start om 11.30 uur in het Hemelryck en duurt ongeveer 1 uur. Click here for the English translation.

 

Vivek Sheth

Vivek Sheth is in mei 2019 Artist in Residence bij Metaal Kathedraal. Hij is creatief directeur van het Designship en verantwoordelijk voor ontwerp + artistieke ontwikkeling in de gebieden Experiential Spatial Design, Research, Graphics en User Experience Design. Hij brengt meer dan 9 jaar professionele ervaring mee naar zijn studiopraktijk, zijn kerncompetentie is het ontwerpen van ruimtelijke ervaringen. Naast zijn werk is hij een enthousiaste trekker, hij vindt zijn inspiratie in de landschappelijke schoonheid van de machtige bergen. Vivek is ervan overtuigd dat design een tool is waarmee je multidisciplinaire onderwerpen kunt onderzoeken en een platform biedt voor een groot aantal gebieden. In zijn belevingsexpositie (de weg naar de Bron) combineert hij elementen die hij tijdens zijn reis in de Himalaya heeft bevaren.

‘T IS MIS OP ZONDAG

Deze activiteit is onderdeel van ‘T is Mis op Zondag! Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met muziek, film, lezingen, muziek, etc. Het programma van ‘T is Mis op Zondag bekijk je op https://www.metaalkathedraal.nl/programma

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.