Kennismaking: Plasma & Frequency Healing EXPERIENCE


Vrijdag 21 april, van 14.00 – 17.00 uur

Bijdrage: 7,50 euro

‘Als je het uni-versum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’. 

-Nikola Tesla

Graag laten we iedereen die interesse heeft in het activeren van ons zelfherstellend vermogen kennis maken met plasma/frequentie technologie van:

  • de Theraphi van Dan Winter en Paul Harris
  • de MultiWave Oscillator ontworpen door George Lakhovsky
  • en RifeTech gebaseerd op het werk van Raymond Rife

Zie ook: healingfrequenciesmusic.com/royal-raymond-rife/, theraphi.net/, multiwaveoscillator.com/

Deze bijeenkomst is zowel voor levenskunstenaars/practitioners die interesse hebben om plasma en frequentie technologie te integreren in hun werk als voor nieuwsgierige medemensen die het willen inzetten voor hun eigen gezondheid.

Als we tot heel-heid terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Dat is de basis van de technologie waar je op 21 april kennis mee kunt maken.

We starten de middag met twee inleidende lezingen gegeven door Iris Huizing en Alex Boroday van www.regensy.nl.

Alex is een ervaren en veelzijdig therapeut met jarenlange ervaring die in zijn praktijk in het zuiden van Nederland diverse methoden van frequentietechnologie aanbiedt, waaronder de Multiwave Oscilator. Per mei 2023 gaat Alex twee dagen per week praktijk houden vanuit Metaal Kathedraal.

Na de lezingen kan er informeel kennis gemaakt worden met de techniek en met elkaar. Naast Alex zijn ook de ervaren experts van Faro Neuro & Health Center aanwezig (farohealthcenter.nl/).

De heelkunde van de toekomst en die uit het verre verleden is en was frequenties

Deze presentatie van Michael Tellinger biedt een mooie ingang tot dit begrip: youtu.be/b8MftYLZtQE

ZELF ERVAREN?

Wil je een Frequentie/Plasma Experience boeken bij Wellnesscenter Metaal Kathedraal (domein ZijnZorg)? Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op via hallo@metaalkathedraal.nl.

Ook stellen we de beschikbare technologie beschikbaar voor gebruik door externe practitioners binnen het Wellnesscenter Metaal Kathedraal.

Tot vrijdag!