Expositie | AMI – Awareness Moluccan Identity


Al een enige tijd leeft de hashtag #headhuntersthursday op Instagram en Facebook. Bij velen heerst de vraag wie of wat er nou precies achter schuil gaat en wat de boodschap hiervan is.

Deze hashtag heeft ervoor gezorgd dat er een verbinding is ontstaan tussen een groep gelijkgestemden om bewustwording te verspreiden over o.a. het Molukse erfgoed en bestaan.

Middels deze hashtag wordt er veel gedeeld over de hedendaagse en oude Molukse cultuur, natuur, muziek, kunst, (oude) wijsheid en creatief talent. Daarnaast komen ook vaak zaken ter sprake uit andere delen van de Pacific en de wereld.

Nu is de tijd aangebroken om hier samen ‘offline’ over te praten, samen naar te kijken, te delen en vooral van te genieten! En dat gaan we doen tijdens Mekka op Zondag met de Bio Markt & meer!

AMI – Awareness Moluccan Identity verzorgt tijdens Mekka op Zondag met de Bio Markt een fijn aanvullend dagprogramma voor jong en oud.

Bezoek de Bio Markt, vermaak je met met onder andere kunst, fotografie, muziek, sieraden en theater en geniet van heerlijke hapjes en drankjes!

Je bezoekt de Bio Markt en het Moluks Festival gratis. Een vrijwillige donatie wordt door Awareness Moluccan Identity op prijs gesteld.

Tot dan!

#headhuntersthursday Who joins?