Actor Actor ♫


Actor Actor is een Ierse folk-pop singer-songwriter die eind 2016 zijn veelgeprezen debuut EP Twisted Wrecks heeft uitgebracht. In hetzelfde genre als Paul Simon, Tom Waits en Leonard Cohen is Actor Actor’s muziek een soundtrack van een leven met liefde, verlies en verlangen. Actor Actor biedt een authenticiteit en tederheid die doet denken aan iemand van een andere, veel eenvoudigere tijd en een onbewaakte eerlijkheid en openheid die zelden meer gezien wordt.

In mei en juni 2018 is Actor Actor op tournee door Nederland. Op 6 mei is hij bij ons en brengt hij muziek ten gehore brengen van zijn huidige en toekomstige EP.

Anderen over Actor Actor

” ‘I want to hear more of his voice and to continue the story. Four songs simply wasn’t enough for me, in a selfish way I wanted more because it was good.’ ” – April H No More Division (2016)

” ‘An incredibly talented songwriter who manages to successfully blend the subtle intricacies of love and heartbreak, interwoven by means of poignant lyrics and delicious melody’ ” – Darren Johnston 96FM Ireland (2017)

Speeltijden

Actor Actor speelt drie sets van ongeveer een half uur.
Tijden: 11.30 uur, 12.15 uur & 13.00 uur

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.