7 dagen weekend


“Hoe DOEN jullie dat toch allemaal?…. Ben je niet dóódop?” krijgen Daniëlle en Frouke vaak te horen. Ok, ze zijn allebei inderdaad ‘quite busy’ en hebben bij elkaar meer dan een dozijn beroepen, lopende projecten en verschillende bedrijven. Maar doodop zijn ze niet en ze ervaren eerder een overvloed aan tijd dan een tekort en kríjgen energie in plaats van deze te verliezen.

Hoe?

Daarover organiseren Daniëlle en Frouke zondag 19 juni juni de workshop: ‘7 Dagen Weekend’ bij ons in Metaal Kathedraal.
Geen time-management tools, geen pleidooi voor drastisch nee-zeggen of voor meer niets-doen…
Maar wat wel?
Een wake-up call voor jou en je leven.
Aan de hand van concrete oefeningen neem je jezelf en je leven onder de loep. We bieden: nieuwe ideeën, concrete tools, handvatten en een energie-boost!

Blijf vanzelf op de hoogte en geef je op als “Geïnteresseerd” op de eventpagina op Facebook, of kies voor direct toehappen. Je early-bird investering is dan geen €135 maar €110! Je schrijft je in door een mailtje te sturen naar daniellezingt@gmail.com met daarin je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer.

De kosten van deze enerverende dag bedragen €135. Dit is inclusief heerlijke lunch, koffie, thee, lekkers, handouts, shaken mind & rejuvenated being!

Vragen? Neem contact op met Danielle of Frouke via Facebook of per mail.