Fietsconcert Tour de Pynarelli


Zaterdag 22-08 bij Metaal Kathedraal – Tour de Pynarelli

Aankomende zaterdag is Metaal Kathedraal een van de podia voor de fiets-concerten van het muzikale rebellencollectief Pynarello.

Ga samen met het muzikale rebellencollectief Pynarello de coronakilo’s te lijf en spring op je racefiets, e-bike of driewieler voor de Tour de Pynarelli. Deze Tour staat garant voor veel vrolijkheid waarbij een idyllische fietstocht je langs 3 intieme concerten in kleine bezettingen voert. Je favoriete Pynarelli spelen eeuwenoude composities en noten waarvan de inkt nog nat is. Muziek om bij weg te dromen en om te bevreemden. Elke etappe is geprogrammeerd door lokale Pynarelli, die op zoek zijn gegaan naar de mooiste en meest onverwachte concertlocaties in hun eigen stad. Koop nu je kaarten en laat je verwonderen! Lees hier meer, of bekijk het Facebookevent.

Ons zonnige terras is ook open, je kunt al eerder langskomen voor biologisch ontbijt, lunch of borrel.

Tickets

Koop nu je kaarten bij Pynarelli en laat je verwonderen!
Groep A

  • 16.00 uur De Nijverheid
  • 17.30 uur Metaal Kathedraal
  • 19.30 uur De Dom

groep B

  • 16.00 uur Metaal Kathedraal
  • 17.30 uur De Nijverheid
  • 19.30 uur De Dom

Vanaf de eerste locatie is er een vrijwilliger aanwezig die (indien nodig) route-informatie kan verschaffen! Bij Metaal Kathedraal is het mogelijk om een drankje te drinken. Is de hele Tour de Pynarelli – Utrecht te lang? Er zijn ook losse kaarten voor het slotconcert in De Dom te koop.