1 November: Eerste editie van Zindering!


Het is bijna zover! Zondag 1 november vindt de eerste editie plaats van Zindering!; een duurzame variétéshow die je ongetwijfeld kippenvel bezorgt. Dit maandelijks terugkerende event vindt plaats in de Utrechtse Metaal Kathedraal. Voorheen kerk en fabriek, nu een ecologische culturele broedplaats waar vindingrijke duurzame technieken worden toegepast en de ingenieuze natuur kunstenaars, wetenschappers en ondernemers inspireert. Tijdens de zondagse Zindering! vertellen diverse gastsprekers hun verhaal, afgewisseld met acts en muziek. Kortom; een energieke show met ruring en diepgang.

 

Zindering! geeft pioniers, kunstenaars, visionairs en wereldverbeteraars een podium om hun verhaal te vertellen.. Deze eerste Zindering! wordt meteen zeer bijzonder: nummer 1 van de Duurzame Top 100 Maurits Groen is te gast! Jaja, hij is hot, iedereen wil hem, en WIJ HEBBEN HEM! Daarnaast zijn Chris Hoyer (specialist Permacultuur) en Edward Bongers (directeur van BurnFatNotFuel) van de partij. De muziek wordt verzorgd door verse streekartiesten! Presentatie: Jochem Bosselaar. Stuk voor stuk sprekers en performers die een bezoekje aan de Metaal Kathedraal meer dan de moeite waard maken!

 

Zindering! is het nieuwste initiatief van de onafhankelijke ecologische en culturele broedplaats Metaal Kathedraal. De maandelijkse terugkerende variétéshow in de industriële tempel van Utrecht wordt gesponsord door Goodclub. Beide initiatieven bundelen hun krachten en bieden podium aan gepassioneerde en kundige sprekers die hun verhalen delen met een breed publiek om de wereld een betere plek te maken.

 

Zin gekregen in Zindering!?! Meld je aan bij jochem@goodclub.nl.

 

Datum: Zondag 1 november van 10.30 – 12.00 uur.

Entree: Gratis!

Locatie: Metaal Kathedraal. Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht.