Te Huur 3 x Praktijkruimte voor natuurlijke heelkunde

VOOR WIE? 

Voor zorgprofessionals werkend vanuit de natuurlijke geneeswijze.

PRAKTIJKRUIMTE 1: Voorzijde atelier ‘Levenskunst’ 

Ongeveer 20 m2 praktijkruimte incl. een wachtruimte beschikbaar voor 80 euro per dag of 40 euro per dagdeel, 7 dagen per week van 09:00 tot 23.00 uur.

PRAKTIJKRUIMTES 2 & 3: Zijvleugel ateliers

Aan de zijkant van het pand bevinden zich 2 praktijkruimtes die van elkaar gescheiden worden door een tussenliggende gedeelde wachtruimte van ca. 20m2.

Beide praktijkruimtes hebben een oppervlakte van ca 20 m2 en zijn beschikbaar voor 850,- per maand per praktijkruimte.

Voor alle praktijkruimtes geldt:

Basis internet is aanwezig.

Iedere ruimte, evenals de wachtruimte heeft een waterpunt en eigen groepenkast.

Huurlasten zijn exclusief electra.


WE ZOEKEN

Huurders die actief bijdragen aan de missie en visie van de leergemeenschap Metaal Kathedraal. Je bent altijd welkom om te komen kijken en jezelf te informeren. Bij serieuze interesse: Laat ons weten waarom je jouw praktijk binnen Metaal Kathedraal zou willen starten en hoe jij de leergemeenschap voor het creerend en zelfherstellend vermogen inhoudelijk kunt verrijken en voeden.

Metaal Kathedraal maakt deel uit van een breed netwerk binnen de zorg, gericht op autonomie en zelfbestuur om in alle facetten dienstbaar te zijn om op lokaal niveau zorg te bieden.  

We zoeken huurders die ons huidige netwerk verrijken en versterken en kennis van de natuurlijke geneeskunde breed deelbaar en ervaarbaar willen helpen maken.

IMPRESSIE PRAKTIJKRUIMTE VOORZIJDE: